вівторок, 12 березня 2013 00:05

Яценюк піариться, говорячи про повстання - Чемерис

Яценюк піариться, говорячи про повстання - Чемерис
Володимир Чемерис. Фото: www.ukrinform.ua

Заяви лідерів опозиційних сил, зокрема, Арсенія Яценюка про початок "народного повстання" -  це піар-хід, бо протестуючі, навпаки, просять лідерів опозиції не приходити на їхні акції.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав громадський діяч Володимир Чемерис.

"Я оцінюю заяви Яценюка про якісь повстання, як піар-хід. Очевидно, що люди не піднімуться на заклики так званої опозиції. Згідно з результатами моніторингу акцій протестів видно, що цих акцій стає все більше, але все більше стає таких акцій з соціально-економічним змістом, а не політичним", - висловив думку громадський діяч.

Окрім того, за його словами, "протестуючі просять лідерів опозиції не приходити, та не очолювати їх, тому що люди розуміють, що як влада, так і опозиція представляють два різних клана одного правлячого класу. І скільки би не оголошував Яценюк, Кличко, Тимошенко, чи Тягнибок про якісь революції, чи повстання, то в них нічого не вийде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко завтра прийде у Раду "провідати" свою депутатську карточку

Чемерис впевнений, що наближається "момент, коли люди справді повстануть, і саме ці невеличкі потічки соціального протесту колись об'єднаються в великий рух, потік, але жодній опозиційній партії не вдасться його очолити".

Говорячи про те, хто може очолити цей рух, він сказав, що "існує соціальний запит на політичну ініціативу, яка би розуміла та виконувала соціальні інтереси та вимоги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Введення загального декларування доходів не дасть необхідного ефекту - експерт

Нагадаємо, опозиційні партії оголосили про початок "народного повстання" та анонсували проведення "народних віч" в обласних центрах. Лідер політичної сили "Свобода" Олег Тягнибок оголосив про початок "національної мобілізації" проти режиму президента Віктора Януковича: "Сьогодні українська парламентська опозиція, яка є єдина як ніколи, ухвалила дуже важливе рішення. Ми розпочинаємо національну мобілізацію. Ми йдемо в люди, роз'їжджаємося по всій Україні щоб піднімати народ на боротьбу".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк піариться, говорячи про повстання - Чемерис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути