пʼятниця, 13 грудня 2013 18:19

Яценюк очікує від Януковича конкретних дій

Яценюк очікує від Януковича конкретних дій
Арсеній Яценюк Фото: Facebook

"На два ключові питання відповіді від президента Януковича немає. Ми очікуємо на його конкретні дії", - сказав журналістам голова політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк після того, як лідери опозиції передали президенту Януковичу вимоги Майдану.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщина".

Яценюк підкреслив, що опозиція передала президенту три базові вимоги: "Перша – звільнити тих, хто незаконно утримуються під вартою, і певні кроки в цьому вже пішли. Друге – покарати тих, хто давав команду бити людей. Відповіді нема. Третє - відправити у відставку тих, хто які за це відповідальні. Також відповіді немає".

"Четверта вимога, яка була на Майдані – це відвести сили безпеки від Майдану. Янукович сказав, що він це зробить і введе мораторій. Чи вірю я? Ні. Але добре, що принаймні він це сказав", - наголосив Яценюк.

Відповідаючи на питання про можливі сценарії розвитку подій, політик сказав: "Ми публічно сказали про сценарії, які є, - це силові сценарії, це посадки. Це ті сценарії, які не приведуть ні до чого доброго. Розженуть Майдан – буде новий. Посадять лідерів опозиції – з'являться нові. Віктор Янукович зобов'язаний приймати рішення".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк очікує від Януковича конкретних дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути