понеділок, 18 січня 2010 01:37

Яценюк не віддасть голоси своїх виборців Януковичу і Тимошенко

Яценюк не віддасть голоси своїх виборців Януковичу і Тимошенко
Кандидат на пост президента України, лідер політичної партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк заявив, що не підтримуватиме жодного з кандидатів, які за результатами екзит-полів виходять у другий тур президентських виборів, повідомляє прес-служба Яценюка.

"Для мене політика – це не базар, на відміну від інших кандидатів у президенти, не бізнес-проект. Для мене це – неймовірна відповідальність. Тому я ні з ким ні про що не буду торгуватися. І продавати голоси своїх виборців я також не збираюся. Тому що це називається зрада людей. Я зраджувати їх не буду", - підкреслив Яценюк на прес-конференції в Києві в неділю.

Нагадаємо, цю ж позицію Арсеній Яценюк озвучував з самого початку президентської кампанії. Він неодноразово наголошував, що для нього є неприйнятною співпраця з політиками, проти яких він бореться.

Відповідаючи на запитання стосовно своїх післявиборчих планів, Яценюк зазначив: "Це дистанція не для спринтера, а для стаєра. У 35 років "на раз" стати президентом не так просто. Але я їм довів, що не вони будуть керувати цією країною. І ті майже 8%, які проголосували за Яценюка, - це перший і дуже серйозний крок. Далі буде конвертація цих відсотків у зміни в країні і нове майбутнє країни. І це майбутнє країни, звичайно, відбудеться, в першу чергу, на дострокових парламентських і на місцевих виборах".

Яценюк утримався від прогнозів стосовно того, хто переможе у другому турі виборів-2010. Водночас політик додав, що на наступних президентських виборах обов"язково переможе саме він.

"Я вам можу чітко спрогнозувати, що буде в 2015 році - переможе Яценюк. А до 2015 року будемо воювати з тими, хто переможе на цих виборах", - наголосив лідер "Фронту Змін".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не віддасть голоси своїх виборців Януковичу і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути