субота, 12 жовтня 2013 13:00

Яценюк може пожалкувати про виключення соратників з фракції – політолог

Яценюк може пожалкувати про виключення соратників з фракції – політолог
Арсеній Яценюк. фото: job-sbu.org

Рішення щодо виключення з фракції "Батьківщина" нардепів Андрія Павелко та Леоніда Сергієнко прийняв особисто керівник фракції Арсеній Яценюк. Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Основною причиною такого рішення Яценюка експерт називає заяви про створення нового політичного проекту на базі "Фронту змін".

"Ці заяви були сприйняті, як розкольницькі дії та особиста диверсія проти Яценюка. Вони стали останньою краплею. Тому рішення виключити їх з партії відбулось за ініціативи Яценюка. Але це стосується Павелко, а Сергієнко виключили за компанію", - розповів Фесенко.

Політолог вважає, що таким чином Яценюк підстрахувався.

"Заяви Павелка про те, що відновлять "Фронт змін" можуть призвести до певних підозр щодо намірів на майбутнє Яценюка. Те, що він може вийти з "Батьківщини" і повернутися назад до "Фронту змін". Тому Яценюк спеціально пішов на це рішення, щоб не було підозр щодо нього. Хоча вже після президентських виборів Арсеній Петрович задумається чи правильно вчинив. Якщо повернеться Тимошенко він думатиме чи залишатись йому в "Батьківщині"", - зазначив політолог.

Нагадаємо, раніше нардеп Анатолій Гриценко заявляв, що у фракції "Батьківщина" у Верховній Раді з'явились нові, "приховані" "тушки". Він розповів, що Леонід Сергієнко голосував за всі закони влади. Нещодавно Андрій Павелко у відкритому листі закликав керівника "Батьківщини" Арсенія Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн". А ліквідацію "Фронту змін" визнати помилкою.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк може пожалкувати про виключення соратників з фракції – політолог ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути