Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 20:07

Яценюк, Кличко та Тягнибок закликали киян вийти завтра на протест

Яценюк, Кличко та Тягнибок закликали киян вийти завтра на протест
Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко Фото: segodnya.ua

Лідери трьох опозиційних фракцій – Об'єднаної опозиції "Батьківщина", партії "Удар" та ВО "Свобода" - ще раз закликали киян долучитися до акції протесту 2 квітня біля Верховної Ради.

Про це йдеться у спеціальному відеозверненні.

"У кожного міста повинен бути мер, тим більше в української столиці. Мер, який турбується про громаду. Мер, який думає, як відремонтувати школи і лікарні, як забезпечити наших дітей дитячими садками, як, в кінці кінців, прибрати сніг із вулиці. Ми хочемо, щоб в Києві був мер, обраний київською громадою: наш мер", - сказав голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Якщо вам не байдужі процеси, які проходять в столиці, якщо ми, кияни, впевнені в тому, що можемо змінити ситуацію – приєднуйтеся до акції завтра біля Верховної Ради. Ми впевнені в тому, що ми можемо врятувати самоврядування. Ми можемо врятувати наше славне місто – столицю України. І я впевнений, що разом ми зможемо досягти того, що Київ буде справжньою європейською столицею, в якій кожен киянин буде жити комфортно", - закликав лідер "УДАРу" Віталій Кличко, якого цитує прес-служба "Батьківщини".

"Банда, яка сьогодні знаходиться при владі на печерських пагорбах, забирає в нас надважливі речі. Вони нищать парламентаризм, вони вже майже повністю хочуть зруйнувати місцеве самоврядування. Але ми повинні боротися. Ми повинні відстояти священне право обирати і бути обраними. Я переконаний, що Київ може мати нормальну, достойну, справедливу владу, яка буде успішно керувати на благо громади", - зазначив лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Акція буде проходити завтра о 10 годині ранку під Верховною Радою.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк, Кличко та Тягнибок закликали киян вийти завтра на протест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

175

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути