четвер, 15 листопада 2012 16:03

Яценюк має подати у відставку через архіпровальну кампанію - "бютівець"

Яценюк має подати у відставку через архіпровальну кампанію - "бютівець"
Віктор Уколов. Фото: tyzhden.ua

Один із лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк повинен подати у відставку з посади голови ради Об'єднаної опозиції через провальну кампанію.

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомив нардеп-"бютівець" Віктор Уколов.

"Яценюк має подати у відставку з посади голови ради Об'єднаної опозиції, тому що він програв кампанію, як людина, яка реально очолювала виборчу кампанію, займалася організацією, креативом, основними речами, з яких складається виборча кампанія. І те, що ми набрали настільки мало місць і не можемо утворити більшість, навіть з нашими колегами по опозиції — це є провина, в більшій мірі, Арсенія Яценюка", - повідомив Уколов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікером стане кандидат від провладної більшості?

За його словами, Яценюк "має діяти згідно європейських норм, а на знак політичної відповідальності подати у відставку із посади голови ради Об'єднаної опозиції".

"30 народних депутатів-мажоритарників із 225 кандидатів - це архіпровально. Це кампанія є мажоритарно-пропорційною. Відповідно, переможець має 226 голосів, а партія Батьківщина не стала переможцем цієї кампанії. Так само, як і Об'єднана опозиція, яка не змогла набрати 226 голосів. Але, насамперед, мене цікавить моя партія - "Батьківщина", тому що ми на минулих виборах набрали понад 30%. Ми об'єднувалися із "Фронтом Змін", які мав 12%. В сумі — 42, а взяли 25%?", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"

Окрім того, він додав, що з 28 жовтня "пішов з роботи у Центральному штабі", проте ще не склав повноваження члена політради партії "Батьківщина". "Я буду дивитися, як діють наші обласні організації і прийму рішення", - сказав він, додавши, що є "цілком самодостатнім фахівцем" і знайде собі роботу, проте не в опонентів.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк має подати у відставку через архіпровальну кампанію - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути