пʼятниця, 22 листопада 2013 03:33

Яценюк чекає на Майдані сто тисяч людей

Яценюк чекає на Майдані сто тисяч людей

Непідписанням Угоди президент Янукович остаточно поділив Україну на дві частини і цим Віктор Янукович розпочав президентську кампанію. Про це під час акції протесту на Майдані Незалежності заявив один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк.

На його думку, тільки народ України має вирішувати, куди йому рухатись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протестувальники з Майдану на чолі з лідерами опозиції рушили на Банкову

"Якщо на Майдан вийде не тисяча, а сто тисяч - це є реальним проявом волі народу України до європейської інтеграції. Ми дуже цінуємо підтримку наших європейських і американських партнерів. Але, думаю, що й вони дадуть таку відповідь, яку я зараз скажу: тільки народ України здатний собі допомогти. Громадські активісти пішли до адміністрації президента на вулицю Банкову, аби залишити там стрічки з символікою України та ЄС,"- розповів він.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів України розпорядився призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Також Микола Азаров підписав розпорядження про створення тристоронньої комісії за участю Європейського Союзу та Російської Федерації. Європейські дипломати у відповідь повідомили, що угоди на саміті у Вільнюсі не підписуватимуть. Обурені українці збираються на Майдані Незалежності, щоб висловити свій протест таким діям уряду.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк чекає на Майдані сто тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути