четвер, 10 листопада 2011 10:26

"Або знайдуться старші товариші й зроблять владу вмєняємой, або все завершиться кров'ю"

"Або знайдуться старші товариші й зроблять владу вмєняємой, або все завершиться кров'ю"

Вплив суспільства на владу збільшується. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив видавець і публіцист Дмитро Капранов.

Кількість протестних виступів в Україні збільшується. Декілька громадських організацій і політичних партій заявили про намір домогтися дострокових виборів парламенту й президента.

"Як люди певного психотипу, який називається шпана, нинішня влада не будує планів, а живе одним днем. Тому й не має гальм. Зупинити її можуть тільки старші товариші з Європи чи Москви. Можливо – люди, яких ми називаємо олігархами. Ці хлопці вкрали-заробили стільки, що мають іншу психологію. А шпана завжди підкоряється справжнім бандитам. Тому – або знайдуться старші товариші й зроблять владу вмєняємой, або все завершиться кров'ю", - наголосив Капранов.

За його словами, вплив суспільства на владу збільшується: "Ламання парканів – це лише розминка. Але вона показує, що все йде до не дуже симпатичного сценарію".

"Кровопролитний – нікому не в кайф. Ані суспільству, яке може привести на місце цієї шпани іншу, ані теперішній владі, яка змушена буде остаточно лягти під Росію. Але влада все робить, щоб такий сценарій став реальнішим", - підкреслив публіцист.

Капранов зауважив, що якщо вибору не буде, активна частина суспільства піде на конфлікт.

"Вони дивляться в телевізор і вірять тому, що показують. А показують їх самих. Коли починаєш брехати – це ще не так погано. Але коли починаєш вірити у свою ж брехню – чекай проблем. Це шлях усіх диктаторів. Свого часу так зробив Леонід Кучма. Але щоб стати диктатором, треба мати певний масштаб особистості. У цих людей такого нема", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НУ-НС заговорили про дострокові парламентські вибори

Думки інших експертів щодо того, чи добуде Янукович до кінця свого терміну читайте у новому номері журналу "Країна" № 43 (96) за 11 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Або знайдуться старші товариші й зроблять владу вмєняємой, або все завершиться кров'ю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути