Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 15:51

"А я, дурень, думав жінка тисячоліття в Україні - це боєць на фронті чи волонтер" - блогер розкритикував дружину генпрокурора

"А я, дурень, думав жінка тисячоліття в Україні - це боєць на фронті чи волонтер" - блогер розкритикував дружину генпрокурора
Дружину генпрокурора Ірину Луценко розкритикували за премію "Жінка ІІІ тисячоліття". Фото: ukranews.com

В Україні жінками тисячоліття визначають не бійців на фронті чи волонтерів, а дружин генпрокурорів. Так блогер Сергій Іванов прокоментував у Facebook преміювання нардепа Ірини Луценко в номінації "Жінка III тисячоліття".

"А я, дурень, думав, що жінки ІІІ-го тисячоліття в Україні - це жінки-бійці, які захищають Батьківщину на фронті, або волонтерки, які віддають все для його забезпечення, або лікарі та медсестри АТО, які під вогнем рятують поранених бійців, або матері, які ховають своїх полеглих на війні синів.

Я помилявся. Виявляється, що жінка ІІІ-го тисячоліття - це тюнінгована дружина Генпрокурора у вечірній сукні. Все дуже просто.

Ні, наша, вибачте, еліта ніколи не зрадить своїй звичці збирати блискучі цяцьки, щиро вважаючи, що вона на них заслуговує.

Фетишисти с**ні. Папуаси і бусіки", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина генпрокурора прийшла в Раду на "лабутенах" за 19 тис. грн

Народний депутат, представник президента в парламенті Ірина Луценко стала переможницею десятої Всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття", отримавши визнання за свою політичну і громадську діяльність. Церемонія нагородження відбулась в суботу в Київському національному академічному театрі оперети.

Зараз ви читаєте новину «"А я, дурень, думав жінка тисячоліття в Україні - це боєць на фронті чи волонтер" - блогер розкритикував дружину генпрокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути