середа, 10 квітня 2013 01:33

"Я вірю в милосердя Президента" - Анна Герман

"Я вірю в милосердя Президента" - Анна Герман
Фото: lenta-ua.net

Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Анна Герман зазначила, що у всіх своїх рішеннях Президент завжди керується виключно національними інтересами. Про це вона заявила в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі "ICTV".

"Рівно рік тому в Держдепі у Вашингтоні в офісі Хілларі Клінтон мене запитали, як я розцінюю перспективу звільнення Юрія Луценка та Юлії Тимошенко. Я сказала тоді, що я вірю в милосердя Президента. Я засновувала свої переконання лише на тому, що я добре знаю Президента, і я вірю в його милосердя. І от коли на Благовіщення прийшла блага звістка про звільнення Луценка, я сказала собі, що сьогодні в цій студії я знову можу повторити те, що я сказала рік тому у Вашингтоні. Я вірю в милосердя Президента", - зазначила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лутковська не радилась ні з ким в АП щодо помилування Луценка

Як підкреслила Герман, в Україні людині можна виступати в пресі, критикувати владу, говорити все, що ти думаєш, незалежно від того, ти знаходишся у в'язниці, чи перебуваєш на волі.

"Ще одна річ, з якої ми повинні радіти, що Луценко має можливість бути вільним зараз. І друге, що дуже важливо, - Луценко не з тих людей, яким можна щось заборонити. Якщо в Україні буде більше людей, які завжди будуть робити те, що відповідає їх переконанням, то краще буде для нашої країни. Заборонити вільній людині у вільному суспільстві не можна нічого", - переконана вона.

Зараз ви читаєте новину «"Я вірю в милосердя Президента" - Анна Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути