пʼятниця, 29 листопада 2013 14:05

"А що, ще є користь стояти тут далі?" - частина активістів євромайдану збирається розходитись

"А що, ще є користь стояти тут далі?" - частина активістів євромайдану збирається розходитись
фото: ua.korrespondent.net

Після того як стало відомо що Янукович не підписав Угоду про асоціацію з ЄС, певна частина активістів збираються йти з Євромайдану.

Це передає кореспондент Gazeta.ua

Наразі організатори та активісти євромайдану опитують людей на страйкарів про подальші дії. Але дехто з активістів вже вирішив далі не стояти.

"Я буду йти з майдану. Добре що Янукович не підписав,бо Янукович і Європейський союз - це несумісно. Це різні світи. Для народу це було б кидалово",- розповів фермер Віктор Шміленко, який приїхав з Кіровоградщини і стояв на майдані три дні.

Зараз настрої на євромайдані трохи розгублені, люди чекають оголошення подальшого плану дій.

"Я тут стою щодня з 21 листопада. Я ще сьогодні постою і все. А що, є користь стояти тут далі? Зараз хтось каже про план Б. Раз Янукович не підписав, то будемо стояти і кричати імпічмент президенту та відставка уряду! Але, я знав, що Угоду не підпишуть, бо електорат Януковича проти, але люди стоять і я думаю, що я ще пограюсь у революцію"​ - розповів донеччанин Андрій Авраменко, який приїхав до Києва на річницю Помаранчевої революції і тиждень ночував у наметовому містечку Юлії Тимошенко.

Наразі на євромайдані перебуває близько трьох тисяч людей. Активісти чекають 19 години, коли організатори майдану оголосять подальший план дій.

Зараз ви читаєте новину «"А що, ще є користь стояти тут далі?" - частина активістів євромайдану збирається розходитись ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути