Ексклюзиви
четвер, 22 червня 2017 18:15

Я не знаю, що Саакашвілі робить в Україні - Порошенко

Я не знаю, що Саакашвілі робить в Україні - Порошенко
Україна не має наміру проводити будь-які розслідування щодо колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі. Фото: 112.ua

Україна не має наміру проводити будь-які розслідування щодо колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Про це заявив президент України Петро Порошенко , передає "Інтерфакс-Україна".

"Я не маю наміру з ким-небудь розслідувати діяльність українських громадян. Це перше. І друге - я не сприймаю ідею давати оцінку діяльності Саакашвілі в моїй країні, оскільки я його запросив допомогти мені впроваджувати реформи в Одеській області", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі закидали яйцями та облили зеленкою

"Я абсолютно не знаю, що робить пан Саакашвілі в Україні, тому що він був запрошений допомагати мені, але, на жаль, результати ви бачите. І він нічого не зробив із того, що було важливо", - заявив президент.

Колишній губернатор Одеської області 49-річний Міхеіл ­Саакашвілі втрачає популярність серед українців. Це показали результати опитування соціологічної групи "Рейтинг".

Зараз ви читаєте новину «Я не знаю, що Саакашвілі робить в Україні - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути