середа, 04 грудня 2013 17:39

Я не впевнений, що страйк зараз можливий - Положинський

Я не впевнений, що страйк зараз можливий - Положинський
Фото: tsn.ua

В Україні не розпочнеться всеукраїнського страйку, - таку думку висловив відомий український виконавець Олександр Положинський.

"Від того, що ми кричимо "Страйк! Страйк! Страйк!" сам страйк не розпочнеться. Я не впевнений, що страйк зараз узагалі можливий, бо люди мали готуватися (банально відкладати гроші на чорний день, запасатися продуктами), людям потрібно працювати, щоб заробляти на життя. Не всі мають такі статки, як наші депутати і не всі мають можливість забезпечувати своє життя навіть не виходячи на роботу, що також робить багато наших депутатів", - цитує Положинського "24 канал"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк оголосив план дій опозиції: розширення, захист, напад

У інтерв'ю студентському радіо "УКУпочці" співак наголосив: "Зараз потрібно агітувати людей, залучати до акцій протесту, переконувати, що від нас щось залежить, що це не політики грають у свої ігри, а громадяни України намагаються створити прообраз громадянського суспільства у майбутньому. І якщо хтось зараз скаже, що Положинський намітився у політику, це — не правда, бо я завжди був прихильником того, щоб громадяни України перетворювалися на активну громадянську силу, яка не пасивно чекає, що скажуть люди нагорі, а сама впливає на процеси, формує і контролює владу і ми зараз намагаємося донести до людей, що від них багато чого залежить. Можете навіть не виходити на Майдан, якщо ви вважаєте, що там надто холодно, чи це не ваша справа, можна працювати вдома, є інтернет — розповсюджуйте інформацію, агітацію, є дуже багато можливостей".

Нагадаємо, що Положинський став активним учасником подій 1 грудня, коли зупиняв штурм Банкової радикалами на бульдозері.



Зараз ви читаєте новину «Я не впевнений, що страйк зараз можливий - Положинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути