Ексклюзиви
пʼятниця, 26 січня 2018 22:49

"Я не втрачаю оптимізму" - Порошенко про миротворців на Донбасі

  Петро Порошенко висловив сподівання, що Рада безпеки ООН ухвалить резолюцію щодо миротворчої місії на Донбасі в 2018 році. Фото: Укрінформ
Петро Порошенко висловив сподівання, що Рада безпеки ООН ухвалить резолюцію щодо миротворчої місії на Донбасі в 2018 році. Фото: Укрінформ

Президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що Рада безпеки ООН ухвалить резолюцію щодо миротворчої місії на Донбасі в 2018 році.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не втрачаю оптимізму, що це резолюція ООН про миротворчу місію на Донбасі може відбутися в 2018 році. Принаймні, я як президент України і за моїм дорученням українські дипломати докладатимемо для цього максимальних зусиль", - сказав він.

Порошенко повідомив, що подякує держсекретарю за санкції, які вводяться США проти російського керівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що Порошенко говорив із прем'єр-міністром Нідерландів

"Впевнений у тому, що ця політика є ефективною. Ще раз підкреслюю, що для нас дуже важливо мати цей механізм впливу для того, щоб повернути Росію за стіл переговорів і забезпечити деокупацію Донбасу і звільнення України", - запевнив президент України.

Також він наголосив на важливості продовження процесу звільнення решти українських заручників у ОРДЛО і політв'язнів, які перебувають у в'язницях в Россії.

Президент України Петро Порошенко і держсекретар США Рекс Тіллерсон домовилися відновити роботу комісії стратегічного партнерства Україна-США.

Зараз ви читаєте новину «"Я не втрачаю оптимізму" - Порошенко про миротворців на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути