неділя, 27 лютого 2011 16:53

"Я б розстріляв тих, хто це організовував" - експерт про "Розмову з країною" Януковича

"Я б розстріляв тих, хто це організовував" - експерт про "Розмову з країною" Януковича

Втілення Адміністрацією українського Президента Віктора Януковича російської формули спілкування Глави держави з народом вийшло невдалим.

Таку думку висловив президент Центра системного аналізу і прогнозування Ростислав Іщенко.

"Я б на місці Януковича розстріляв, до того ж неодноразово, тих, хто все це організував. Весь цей задум від самого початку виглядав вторинним. Абсолютно чітко було видно звідки і в кого запозичили ідею. Уникнути порівнянь у цьому випадку було просто неможливо і вони, безумовно, не на користь Віктора Януковича. Він виглядав дуже непереконливим та вториннім на фоні російських колег", - зазначив він.

При цьому Іщенко заявив, що подібний формат - коли президенту задають питання звичайні громадяни - вже не використовується майже ніде в світі.

"Так, в Путіна теж були чоирьохгодинні ефіри, але він спілкується з представниками іноземних ЗМІ і, не дивлячись на те, що дехто вважає, що журналістам роздають питання, неможливо уявити, що кореспондентам "Washington Post" чи "Franse press" вказують, що питати. Тобто є всі підстави говорити, що Путін працює експромтом. Про Януковича після його спілкування з народом такого сказати не можна", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «"Я б розстріляв тих, хто це організовував" - експерт про "Розмову з країною" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути