Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2018 09:48

600 кандидатів від Аграрної партії ідуть на вибори - Скоцик

600 кандидатів від Аграрної партії ідуть на вибори - Скоцик
Голова Аграрної партії Віталій Скоцик заявив, що 29 квітня у виборах візьмуть участь понад 600 кандидатів від Аграрної партії.

На наступні вибори до ОТГ, які відбудуться 29-го квітня, Аграрна партії висунула понад 600 кандидатів.

Про це заявив голова Аграрної партії Віталій Скоцик.

"Місцеві вибори 29-го квітня охоплять 133 місцеві ради, серед яких 4 міські, 16 селищних та 113 сільських. За попередніми підрахунками, у голосуванні зможуть взяти участь понад 263 тисячі осіб. Ці вибори стануть фільтром народної довіри до політичних сил. Їхні результати краще за будь-які рейтинги політиків і партій вкажуть на те, кого готові підтримувати та підтримують громадяни!", – зазначив Віталій Скоцик.

Зараз від Аграрної партії зареєстровано 265 кандидатів у депутати в сільських ОТГ, 234 – у селищних, 102 – у міських, – повідомив політик. Лідер партії називає представників політсили альтернативою ставленикам влади та олігархів.

"Нині альтернативи децентралізації немає, попри всі спроби влади загальмувати цей процес. І вибори 29-го квітня – це шанс для новостворених громад обрати місцевих лідерів, які заслужили довіру людей. Саме такими є кандидати від Аграрної партії – це справжні господарі, які розуміють місцеві проблеми, оскільки живуть та працюють у громадах, а отже, і нестимуть відповідальність за кожен свій крок. Наші представники – реальна альтернатива ставленикам влади та олігархічної опозиції", – наголосив Віталій Скоцик.

Нагадаємо, за результатами останніх чотирьох хвиль виборів у місцевих радах працює майже 5 тисяч депутатів від Аграрної партії.

Зараз ви читаєте новину «600 кандидатів від Аграрної партії ідуть на вибори - Скоцик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути