пʼятниця, 22 лютого 2019 19:48

33 дні до фінішу: що роблять кандидати в президенти для перемоги
12

Гриценко продовжує турне країною - цього тижні поїхав у Чернівці
Фото: Facebook
А вже наступного дня Гриценко вирушив у Тернопіль - там спілкується зі своїми агітаторами
У Києві Гриценко  з Федерацією роботодавців України обіцяє підняти економіку
Юрій Бойко поїхав у Запоріжжя на машинобудівний завод, там тисне руку робітнику
У Дніпрі колишній регіонал лякав людей "тарифним геноцидом"

Петро Порошенко у Верховній Раді зустрічав іноземних гостей, Юлія Тимошенко похизувалась чашкою з 3D-принтера. Юрій Бойко обіцяє боротись з тарифним геноцидом, Анатолій Гриценко каже, що підніме економіку,

Gazeta.ua дізналась, як до виборів готуються кандидати в президенти.

Співзасновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко поїхав у Запоріжжя на машинобудівний завод. Виклав фотографію з цеху, де вітається з робітниками.

"Мы поддержим отечественного производителя – не на словах, а на деле. Вместе – восстановим отрасль", - пише у себе на сторінці Бойко. А 20 лютого Бойко був у Дніпрі, обіцяв людям знизити податки та лякав "тарифним геноцидом".

Цього тижня шоумен Володимир Зеленський в Instagram виклав анонс нового сезону серіалу "Слуга народу".

Своєю командою "Квартал 95" продовжує їздити Україною. Зеленський виклав фото з автобусом - замість фотографії йому довелось стати самому.

"Наша полит. реклама на автобусе! Как смогли", - підписав фотографію шоумен. Цього понеділка він став об'єктом нового випуску програми "Телебачення Торонто". Зеленського розібрали у рубриці "13 питань до кандидата".

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко 19 лютого побував у Тернополі, а 20 лютого поїхав у Чернівці. Він продовжує свій тур країною. 21 лютого Гриценко у Києві спілкувався з Федерацією роботодавців України. Обіцяє розвиток української економіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ завела справу про держзраду. Тимошенко і Гриценка кличуть на слідчу комісію

Президент Петро Порошенко 19 лютого виступив на спеціальному засіданні Верховної Ради. Там йому вдалось поспілкуватись із президентом Європейської Ради Дональдом Туском, який приїхав до річниці Майдану.

"Ви маєте хороші причини почуватися гордим", - заявив Туск.

На тому ж спеціальному засідання парламенту президента підписав зміни до Конституції щодо курсу України на членство в Європейському Союзі та НАТО.

Того ж дня у мережі з'явився запис голосу нібито Петра Порошенка, який на підвищених тонах спілкується з головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимуром Хромаєвим.

"Реформы какой, бл*дь? Где тебе реформы не хватает?", - питає голос.

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко також прийшла вшанувати героїв Небесної сотні - принесла свічку на алею у Києві. У 2014-му вона приїхала на сцену Майдану з колонії у Харкові.

Також Тимошенко привітала українців із Днем герба. Виклала свою чорно-білу фотографію з підписом "Це мій герб". А в Одесі лідерка "Батьківщини" спробувала каву з чашки ,яку надрукували на 3D-принтері.

Вибори президента відбудуться 31 березня. Українцям дадуть найдовший бюлетень - більше метру.

За останніми рейтингами, Володимир Зеленський має 17,5%, Петро Порошенко - 13,1%, Юлія Тимошенко - 11,5%., Юрій Бойко - 6,3%, Анатолій Гриценко - 5,9%.

Зараз ви читаєте новину «33 дні до фінішу: що роблять кандидати в президенти для перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути