середа, 20 лютого 2019 16:12

2019 рік - вирішальний для України - Тарута

2019 рік - вирішальний для України - Тарута
Лідер партії "Основа" Сергій Тарута: "Україну можна змінити за короткий проміжок часу за умови, що до влади прийде професійна команда, що має розуміння, яку країну будуємо". Фото: АСН

Нинішній рік є вирішальним для України: країна може стати на шлях успішного розвитку в усіх сферах, або ж прийти до деградації, падіння на саме дно, де немає щасливого майбутнього, а тільки зубожіння, безправ'я і вимирання.

Таку думку висловив під час зустрічі з киянами 19 лютого кандидат на пост президента України, лідер партії "Основа" Сергій Тарута.

"2019 рік - рік особливо відповідального вибору подальшої долі країни, адже українці мають обирати нового главу держави, а згодом - і парламент. Якщо на виборчих дільницях проголосуємо не під впливом емоцій або популістських обіцянок багатьох кандидатів, а так, як велить розум, то країна запрацює. І до управління державою прийдуть ті, кому не байдужа доля України", - зазначив Сергій Тарута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмір пенсій в Україні за рахунок зростання економіки можна збільшити мінімум удвічі - Тарута

Говорячи про основні положення своєї передвиборної програми, кандидат на пост президента розповів про економічний базис програми - Доктрина "Україна 2030", яка передбачає стрімкий розвиток економіки держави та підвищення якості життя українців. Документ, розроблений провідними українськими вченими спільно з бізнес-спільнотою, містить стратегію поліпшення економічної ситуації в країні. Реалізація стратегії дасть можливість досягти розміру пенсій і зарплат на рівні східноєвропейських країн-членів ЄС.

Кандидат в президенти повідомив, що для якісних перетворень в Україні до влади повинна прийти команда професіоналів.

"За короткий проміжок часу можна швидко змінити країну, однак за умови, якщо є певний інструментарій для цих перетворень. Тільки люди справи можуть здійснити ці зміни. А це - професійна команда, бездоганна репутація, розуміння, яку країну будуємо. У партії "Основа" є всі ці складові, тому наша політсила здатна змінити країну", - підкреслив лідер "Основи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пріоритеті державного фінансування повинні бути освіта, наука, інновації - Ніколаєнко

У свою чергу, глава партії "Основа" Андрій Ніколаєнко повідомив, що партія має намір брати участь і в парламентських виборах.

"Наше завдання - зробити так, щоб всі люди зрозуміли: майбутнє - не в заробітках за кордоном, а у власній успішній країні, тут, в Україні. І ми неодмінно досягнемо цього, всі разом будемо пишатися своєю країною, де найвищою цінністю є люди", - підкреслив він.

Порушуючи тему дієвих способів перетворень в країні, керівник Київської міської організації партії "Основа" Володимир Колот відзначив, що зміни необхідно втілювати власними силами, зібравши команду професіоналів.

"За роки незалежності в Україні були найрізноманітніші політичні сили, але в країні далеко не все успішно. Ми розуміємо: для того, щоб досягти змін, потрібно починати робити щось самому. Тому я прийняв рішення очолити Київський осередок "Основи" і зібрати команду людей справи, які своїми успіхами в житті і бізнесі довели, що здатні змінити країну на краще", - пояснив Володимир Колот.

Для запобігання стагнації Україні необхідно забезпечити зростання економіки на рівні 10-15% на рік, вважає Сергій Тарута. Він нагадав, що у політичної партії "Основа" є стратегія досягнення такого рівня економічного зростання, розроблена провідними українськими вченими спільно з бізнес-спільнотою - Доктрина "Україна 2030".

Зараз ви читаєте новину «2019 рік - вирішальний для України - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути