субота, 24 жовтня 2009 14:15

100 тисяч людей стануть свідками висунення Тимошенко в кандидати

100 тисяч людей стануть свідками висунення Тимошенко в кандидати

Організатори чекають, що в суботу увечері на з"їзд, який Блок Юлії Тимошенко проведе на Майдані Незалежності в Києві збереться близько 100 тисяч прихильників лідера БЮТ.

На з"їзді, як очікується, Тимошенко висунуть кандидатом в президенти країни.

Як пише в суботу газета "Комсомольська правда в Україні", цитуючи народного депутата від БЮТ Миколу Баграєва, відомого як організатор фестивалів "Таврійські ігри" та "Чорноморські ігри", ідея провести з"їзд на Майдані належить самій Тимошенко.

"А над реалізацією цієї ідеї працює ціла команда. Ми вибрали формат відкритого з"їзду. Правильнішого місця, ніж Майдан, і бути не може. Адже це не просто головна площа країни, це місце, яке асоціюється з близькими українському народу цінностями, за які боровся Майдан в 2004 році і яке асоціюється з Тимошенко. Ми чекаємо, що 24 жовтня збереться близько 100 тисяч прихильників нашого лідера. І, як говорить Юлія Володимирівна, з другої спроби у нас все вийде", - сказав Баграєв.

За його словами, акредитована близько тисячі представників мас-медіа, з 19.30 буде організована пряма трансляція на Першому Національному і 5 каналі, буде також сигнал на супутник, "яким зможе скористатися будь-який зацікавлений телеканал".

На завершення з"їзду відбудеться концерт.

В центрі громадських зв"язків ГУ МВС України в Києві відзначили, що до охорони громадського порядку під час з"їзду БЮТ на Майдані Незалежності буде залучена достатня кількість правоохоронців, але не уточнили точну кількість.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «100 тисяч людей стануть свідками висунення Тимошенко в кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути