вівторок, 11 вересня 2012 11:46

Тігіпко хоче вдосконалити роботу з реєстрації майна та землі

Тігіпко хоче вдосконалити роботу з реєстрації майна та землі
Сергій Тігіпко взявся за реєстрацію майна та землі. Фото: news2000.com.ua.

В Україні продовжується робота з реєстрації майна та землі. Про це заявив віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час конференції "Нова індустріалізація, зайнятість та достойні умови праці".

"Тиждень тому я доповів законопроект, який в 4 рази скорочує кількість платежів для підприємств, які вони роблять щомісяця. Також ми повинні продовжити роботу по реєстрації майна та землі", - заявив міністр соціальної політики.

"Зараз в експериментальному режимі почав діяти програмний продукт, який забезпечує роботу єдиного реєстру замість 4, які були. Майно на вторинному ринку може може бути зареєстроване за 3 години, максимум за 1 добу. Це абсолютно реалістично. Разом з землею, якщо вона не оформлена, реєстрація майна з землею повинна складати 2 тижні на першому етапі ", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко вже розуміє: угоди з ЄС досі немає через політику

Також Тігіпко зауважив, що влада не змогла зробити прориву в електронній реєстрації компаній. "Тут прийняті відповідні закони, деякі моменти заважають. Наприклад, відмова від печаток. Комусь це задається дрібницею, але щоб її виготовити та зареєструвати, треба 5 робочих днів.", - сказав віце-прем'єр-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко обіцяє створити 6 мільйонів робочих місць всього за 8 років

Також розповів про критичні моменти, на які треба звернути увагу. "Основна проблема ля бізнесу — це контролюючі організації. Нам різко треба скорочувати їхню кількість. Слід розібратися з контролерами, які ходять "під пагонами", треба мінімізувати їхню кількість. Неможливо перевіряти всіх підряд. Треба ходити виключно по тим компаніям, які порушують певні критерії", - наголосив Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко хоче вдосконалити роботу з реєстрації майна та землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути