вівторок, 12 листопада 2013 01:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Янукович не збирається припиняти політичні репресії та виконувати вимоги ЄС - Власенко

Янукович не збирається припиняти політичні репресії та виконувати вимоги ЄС - Власенко
Фото: radiosvoboda.org

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко, заявив, що політичні репресії в країні продовжуються, а події навколо нього та дії слідчих Генпрокуратури не мають нічого спільного ні з КПК, ні з законністю, ні з юриспруденцією. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Власенко повідомив, що події навколо нього пов'язані з його діяльністю у якості захисника лідера опозиції Юлії Тимошенко і є розправою.

"Я цілком розумію, що те, що відбувається, пов'язано з моєю діяльністю захисника лідера української опозиції Юлії Тимошенко. Це звичайнісінька розправа, про яку вже писав спеціальний доповідач ПАРЄ Омциг, який сказав, що для розправи зі своїми політичними опонентами Віктор Янукович застосовує зовнішню форму кримінального процесу, яка за своїм змістом не має нічого спільного з юриспруденцію", - наголосив Сергій Власенко.

Сергій Власенко повідомив, що подивився "одним оком" матеріали ГПУ: "це не має нічого спільного ані з новим Кримінально-процесуальним кодексом, ані з законністю, ані з юриспруденцію, ані з нічим".

Він підкреслив, що влада продовжує політичні репресії, і "це немає нічого спільного з європейським вибором України".

"Перед Вільнюським самітом Віктор Янукович продемонстрував, що не збирається згортати політичні репресії, він не збирається виконувати вимоги Європейського Союзу", - наголосив захисник Юлії Тимошенко і нагадав, що головна вимога ЄС полягає в припиненні політично мотивованого правосуддя, а Віктор Янукович поводиться як "звичайний африканський диктатор".

Зараз ви читаєте новину «Янукович не збирається припиняти політичні репресії та виконувати вимоги ЄС - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути