Ексклюзиви
субота, 23 липня 2011 12:15

Спецтема: Бійня у Норвегії

Азаров поспівчував прем'єр-міністру Норвегії

Азаров поспівчував прем'єр-міністру Норвегії

Глава уряду України Микола Азаров висловив співчуття прем'єр-міністру Королівства Норвегія Йенсу Столтенбергу у зв'язку із загибеллю людей унаслідок вибухів у центрі Осло та стрілянини на острові Утойя.

Азаров зазначив, що із сумом дізнався про трагедію, яка призвела до численних людських жертв, повідомляє прес-служба уряду.

"У ці тяжкі для норвезького народу години жалю і скорботи щиро поділяю гіркоту понесених втрат. Від імені народу України та від мене особисто прошу передати слова співчуття і підтримки родинам загиблих та постраждалих", - йдеться в урядовій телеграмі, яка була надіслана прем'єр-міністру Норвегії.

Азаров підкреслив, що таким нелюдським і антигуманним вчинкам, які спричинили людські жертви, виправдання немає. За його словами, Україна рішуче засуджує тероризм, твердо та послідовно протистоятиме будь-яким терористичним проявам і завжди підтримуватиме міжнародну спільноту у боротьбі з цим злом.

Нагадаємо, 22 липня біля будинку уряду Норвегії в Осло стався вибух. За свідченнями очевидців, у будинку вибито більшість шибок, як мінімум вісім осіб отримали поранення. У 17-поверховій урядовій будівлі розташовується, зокрема, кабінет прем'єр-міністра Столтенберга. За останніми даними, 7 людей загинуло під час вибуху.

Зараз ви читаєте новину «Азаров поспівчував прем'єр-міністру Норвегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути