пʼятниця, 01 липня 2011 09:47

Ющенко готовий нести хрест захисника України

Ющенко готовий нести хрест захисника України

Лідер партії "Наша Україна", екс-президент України Віктор Ющенко не відкидає своєї участі у найближчих парламентських виборах, оскільки вважає за необхідне "нести хрест", захищаючи інтереси українців.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", під час свого перебування у Львові Ющенко заявив: "Мене цікавить перемога "Нашої України" як демократичної партії".

За його словами, "Наша Україна" йде на вибори.

"Ми запропонуємо максимально консолідований список, де будуть найбільш авторитетні люди національно-демократичних сил", - наголосив політик.

Разом з тим, відповідаючи на запитання журналістів про його участь у найближчих парламентських перегонах, Ющенко відповів: "Щодо своєї ролі – сказати не можу, але поки що не відкидаю своєї участі у виборах".

Він зазначив, що не зачарований політикою.

"Але, з іншого боку, є мій обов'язок. Я дуже чутливий, коли ображають Україну, українців і все українське. А це відбувається кожен день. Тому це - мій обов'язок, якщо хочете, хрест", - наголосив лідер "Нашої України".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко готовий нести хрест захисника України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути