Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2011 17:17

Лукашенко звинуватив Януковича і Ко у вошивості

Президент Білорусії Олександр Лукашенко запропонував поставити запитання керівництву Україні про свою неучасть в чорнобильських заходах разом з президентами України і Росії.

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам.

За його словами у нинішнього керівництва України вистачає вошивості

"Поставте це запитання Януковичу: чому білоруський президент не присутній на їх заходах. Це ви у них запитайте. На жаль, "вошивості" вистачає у нинішнього керівництва України ", - підкреслив Лукашенко.

"Напрошується я ні до кого не збираюся, і бути якимось підспівувачі я не збираюся ні в одного президента, ні в іншого"??, - підкреслив глава білоруської держави.

Коментуючи ультиматум президента Єврокомісії Жозе Мануеля Баррозу про те, що його участь у саміті з ядерної безопаности в Києві можливо тільки за відсутності на ньому президента Білорусії, Олександр Лукашенко заявив: "Ну хто такий Баррозу? Був якийсь Баррозу в Португалії, але вигнали його і влаштували в Єврокомісію. Я найменше дивлюся, що де хто ляпнув з європейських чиновників. Їх там тисячі ", - заявив Лукашенко.

"Найголовніше для мене - це ці святі дні. У ці дні я завжди буваю в чорнобильських регіонах, я завжди приїжджаю на цю землю, я живу тут практично тиждень", - сказав білоруський президент.

"Так, можливо, зручніше віночок покласти і поїхати. А мені треба працювати, бачити своїми очима, що треба тут ще зробити", - заявив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко звинуватив Януковича і Ко у вошивості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути