середа, 15 грудня 2010 19:03

Міхалков вважає, що Україна та Росія будуть єдиною державою

Міхалков вважає, що Україна та Росія будуть єдиною державою

Знаменитий російський режисер Микита Міхалков бачить майбутнє України та Росії у складі єдиної країни.

"Я думаю, що буде одна країна. Ми однієї крові, однієї ліні, однією ніжності, впертості. Я приїжджаю сюди, мені ставлять штамп у паспорті - мене це мало хвилює. Це не може порушити моє ставлення до цих людей і до цієї приголомшливо красивої країни", - заявив Михалков.

Нагадаємо, у травні Міхалков, який брав участь в одному політичному шоу, заявив приходитиме в ефір українських телеканалів з перекладачем.

Під час розмови з одним з гостей студії, який розмовляв з режисером українською, Міхалков повідомив, що він майже нічого не зрозумів.Ведучому програми довелося перекласти слова гостя для Міхалкова.

Останньою роботою Міхалкова став фільм "Стомлені сонцем-2", вихід якого на широкий екран був приурочений до 50-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні.

У квітні прем'єр-міністр Микола Азаров і ряд членів Кабінету міністрів, а також інших політиків відвідали передпрем'єрний показ першої частини дилогії "Стомлені сонцем - 2: Предстояння".

Відзначимо, що у лютому 2011 року українські глядачі зможуть побачити епізоди з проекту "Стомлені сонцем-3" ("Цитадель"). Зараз Міхалков згадав, що працює над новою картиною "Сонячний удар ". Зйомки ведуться в Криму.

Влітку відомий український письменник Юрій Андрухович висловив думку про можливе відокремлення від України східної її частини та Криму.

"КП в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Міхалков вважає, що Україна та Росія будуть єдиною державою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути