вівторок, 06 вересня 2011 18:52

Янукович у ВР побачив Луценка та Тимошенко на робочих місцях
24

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Сьогодні перед урочистим відкриттям 9-тої сесії парламенту у залі Верховної Ради опозиція накрила свої робочі місця двома полотнищами. На місцях "нунсівців" лежить банер із зображенням колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у вишиванці й написом "Свободу Юрію Луценку".

На місцях "бютівців" розміщено плакат із зображенням колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на фоні грат із написом зверху "Ні політичним репресіям" й знизу - "Україні - волю".

О 10.00 спікер Верховної Ради Володимир Литвин відкрив 9-ту сесію парламенту. Перед тим, як до сесійної зали зайшов президент Віктор Янукович, представники опозиції почали скандувати "Ганьба!" і згодом залишили приміщення. "Регіонали" та урядовці, водночас, аплодували главі держави.

Литвин повідомив, що на урочистому відкритті присутні депутати першого скликання, колишні президенти Леонід Кравчук і Леонід Кучма, генеральний прокурор Віктор Пшонка, а також урядовці та голови судів.

Янукович з парламентської трибуни привітав депутатів та українське суспільство з 20-ю річницею незалежності. За його словами, за 20 років Україна ствердилась як незалежна та суверенна країна. Президент впевнений, що на владі лежить велика відповідальність за державу, яку вона будує. Глава держави вважає, що парламент демонструє велику працездатність, і співпраця з ним буде лише збільшуватись.

Під час свого виступу Янукович обмовився. Зокрема, він розповідав про здійснення реформ в Україні.

"Започатковано пенсійну, земельну реформи, реформу охорони здоров'я, освіти, ЖКГ. Спотворюються умови для розвитку підприємництва, розгорнуто боротьбу з корупцією. Вже також розпочато глибокі зміни у судовій системі. В усіх цих напрямках ми отримали своєчасну і якісну законодавчу підтримку", - зазначив голова держави.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у ВР побачив Луценка та Тимошенко на робочих місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути