четвер, 11 серпня 2011 16:38

Янукович - Медведєву: Ми з вами даремно не згаємо часу
7

Фото: Reuters

Президент України Віктор Янукович та президент Росії Дмитро Медведєв зустрілись сьогодні у Сочі. Робочий візит Януковича у РФ відбувся на запрошення його російського колеги.

Під час зустрічі глави держави обговорили питання ціни на газ для України.

Янукович, окрім того, ознайомився з ходом робіт із будівництва Олімпійського парку та Великої льодової арени, які споруджуються у рамках підготовки до Зимової олімпіади 2014 року.

"Україна уважно вивчатиме досвід Росії з підготовки до проведення Зимової олімпіади–2014 у Сочі, насамперед щодо розбудови відповідної спортивної інфраструктури", - запевнив глава української держави.

Також Янукович заявив, що Україна та Росія продовжать розбудову дружніх та партнерських добросусідських відносин: "Ми прагнули і завжди будемо прагнути до вирішення будь-яких питань. Ми "приречені" їх розв'язувати".

Глава держави особливо наголосив на актуальності питання підготовки до проведення п'ятого засідання українсько-російської міждержавної комісії. Йдеться, за словами Януковича, про важливість наповнення її роботи реальним змістом.

"Я налаштований, як завжди, шукати і знаходити рішення. Думаю, ми з Вами даремно не згаємо часу", – сказав Янукович Медведєву.

"У нас багато тем для розмови. Тому, на мою думку, вона має бути відвертою, прямою і дружньою", – відповів президент Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Янукович - Медведєву: Ми з вами даремно не згаємо часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути