субота, 09 вересня 2006 14:48

Російські парламентарі не змогли обмежити рекламу сексуальних послуг в країні

 

Державна дума РФ відхилила законопроект, який значно обмежує рекламу сексуальних послуг в російських ЗМІ. При необхідних 226 голосах його підтримали тільки 96 депутатів. Парламентарії наголосили, що документ потрібно допрацювати.

Обговорення законопроекту викликало жваву дискусію в нижній палаті парламенту. Так, представник фракції "Рóдина" Олександр Фоменко заявив, що "будь-які обмеження на подібного роду рекламу потрібні завжди і скрізь".

Віце-спікер від фракції ЛДПР Володимир Жириновський, навпаки, переконував колег, що заборони, направлені "проти людської природи" свідомо неефективні.

– Треба не забороняти, а зробити готелі для людей, яким необхідні подібні послуги, - запевняв він.

Жириновський нагадав колегам про досвід заборони алкоголю в СРСР, в результаті якого люди перейшли з горілки на сурогати. А ось практику, що склалася під час Великої вітчизняної війни, коли радянським солдатам видавали горілку, він навпаки назвав "позитивною". За його словами, "якби німцям давали стільки горілки скільки нашим, не відомо, хто б переміг", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Російські парламентарі не змогли обмежити рекламу сексуальних послуг в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути