понеділок, 05 вересня 2011 17:14

"Регіонали" переступали через "антипенсійників" на асфальті
12

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

Сьогодні під входом до будівлі комітетів Верховної Ради у Києві відбулась акція представників незалежних профспілок. Вони лягли на асфальт, таким чином намагаючись перешкодити прийняттю пенсійної реформи.

Під час акції один із активістів Олексій Вєдров заявив: "Ми намагаємось не допустити прийняття пенсійної реформи, яка найбільша вдарить по молоді. Ми хочемо не пустити депутатів, але я гадаю, що вони переступлять через нас. Вони звикли це робити".

Через деякий час через одного з мітингувальників, вибачаючись, переступив "регіонал" Василь Кисельов.

Лежачи, мітингувальники вигукували: "Депутати на заводи, хай працюють і уроди!", "Вийди на вулицю, бо не вийдеш на пенсію!", "Одно решение - сопротивление", "Депутати-паразити не дають нам вільно жити".

Кілька активістів, які стояли біля входу до будівлі комітетів ВР, тримали транспаранти: "Реформатор, иди в театр", "Спасибо правящему классу за президента Пиночета", "Пенсійна деформа: поляжемо всі!".

Крім того, представники незалежних профспілок запросили народних депутатів на виставу до театру і попередили, що звідти ті можуть не повернутись. Зокрема, активісти роздавали парламентаріям квитки на виставу Київського національного театру "Сказка о царе Солтане".

Вони пояснили, що 100 років тому прем'єр-міністр Російської імперії Петро Столипін ходив до театру, де його вбили. Активісти сподіваються, що народні депутати теж не повернуться з цієї вистави.

На квитках було відзначено: "Мест (и патронов) хватит всем сторонникам пенсионной реформы".

Слід зазначити, наприкінці серпня навколо будівлі Верховної Ради поставили новий 2,5-метровий паркан у формі ґратів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" переступали через "антипенсійників" на асфальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути