четвер, 06 вересня 2012 11:47

Клінтон вклонився Обамі та благословив його на другий термін
11

Клінтон визнав економічні проблеми країни, але списав їх на Буша
Фото: Фото: Reuters
Вважають, що виступ Клінтона був на користь Обами
Колишній президент навіть поклонився своєму наступникові

Екс-президент США Білл Клінтон на з'їзді Демократичної партії виступив на підтримку чинного президента Барака Обами. Клінтон офіційно заявив про висування Обами в якості кандидата на пост голови держави, передає CNN.

У своїй промові 42-й президент США зазначив, що Обама запропонував Америці новий шлях економічного розвитку, який покращить добробут громадян, стабілізує фінансовий ринок і створить нові робочі місця. Що стосується фінансових труднощів країни, то відповідальність за них Клінтон поклав на республіканців. За його словами, президенту Обамі досі доводиться боротися з наслідками неефективних рішень Джорджа Буша, пише The Washington Post.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама розігрує запрошення на день народження президента США

"Чотири роки тому економіка перебувала в стані вільного падіння, втрачаючи 750 000 робочих місць на місяць", - сказав Клінтон. Він заявив, що громадяни США відчують переваги політики Обами, якщо "продовжать з ним контракт", уточнює CBS.

На думку аналітиків, рішення залучити Білла Клінтона в якості головного спікера на ключовому з'їзді партії є правильним ходом керівників виборчого штабу. Клінтон, який все ще досить популярний серед білого населення Сполучених Штатів, може таким чином "поділитися" своїм рейтингом з Обамою: чинного президента опоненти продовжують атакувати через зростаючий дефіцит бюджету і зовнішній борг.

Зараз ви читаєте новину «Клінтон вклонився Обамі та благословив його на другий термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути