середа, 26 грудня 2012 14:24

Азаров провів останнє в цьому році засідання уряду
15

Фото: Фото: Ольга Каменєва

У середу прем'єр Микола Азаров зібрав останнє в цьому році засідання Кабінету міністрів. Склад нового уряду президент Віктор Янукович затвердив у понеділок. В той же день відбулася установча нарада новопризначених міністрів без участі преси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров налаштований оптимістично, оскільки всі проблеми можна вирішити

Перед початком засідання міністр соцполітики Наталія Королевська розказала, що ініціюватиме внесення змін до бюджету на наступний рік для збільшення видатків на соціальну сферу. Вона зізналася, що у парламенті не голосувала за його затвердження ."Я буду наполягати, щоб у цьому бюджеті були зміни", - запевнила міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська вже на посаді міністра обіцяє "покращення"

Прем'єр Микола Азаров сказав міністрам, що кожен з них на своїй посаді має виявити максимум наполегливості та енергії. "Кабінет Міністрів – це єдина команда, яка зобов'язана втілювати політику президента України на економічне зростання як основу так потрібних суспільству соціальних змін на краще. Це повинна бути напружена, злагоджена, творча робота. Наша команда оновилася майже наполовину і помолодшала. У складі уряду десять міністрів, які вперше очолили центральні органи виконавчої влади. Водночас кожен з них має особисті досягнення і авторитет. Я переконаний, що їх свіжий погляд і сучасні знання, а також практичні навички, отримані в реальній роботі, у поєднанні з досвідом і технологічністю працівників міністерств і відомств дозволять нам вирішувати найскладніші завдання", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров провів останнє в цьому році засідання уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути