субота, 28 липня 2012 11:55

Містер Бін, Бекхем на човні, Єлизавета ІІ на парашуті: у Лондоні відкрили Олімпійські Ігри
34

Фото: ФОТО: noc-ukr.org

У Лондоні пройшла яскрава церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор 2012 року. Дійство було зрежисовано лауреатом "Оскара" Денні Бойлом, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

У шоу, яке поставив відомий британський режисер, епізоди з історії Великої Британії чергувалися з музичними, танцювальними і мультимедійними фрагментами.

Бурхливе схвалення публіки викликав кліп про зустріч Деніела Крейга в ролі Джеймса Бонда з королевою Єлизаветою II.

За майже чотиригодинним шоу спостерігали 80 000 глядачів на стадіоні, серед яких була королева Великої Британії і близько ста глав держав і урядів. Українську делегацію на офіційній церемонії відкриття Олімпіади в Лондоні очолював прем'єр-міністр Микола Азаров.

Після виступу голови Міжнародного олімпійського комітету Жака Рогге, королева Єлизавета II оголосила XXX літні Олімпійські ігри відкритими. Церемонія відкриття лондонської Олімпіади завершилася барвистим феєрверком та виступом Пола Маккартні.

Можлива аудиторія церемонії відкриття Олімпіади-2012 склала чотири мільярди глядачів. На створення шоу, у постановці якого брало участь близько 10 000 волонтерів, пішло 27 млн. фунтів - більше $ 42 млн.

Зараз ви читаєте новину «Містер Бін, Бекхем на човні, Єлизавета ІІ на парашуті: у Лондоні відкрили Олімпійські Ігри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути