Ексклюзиви
субота, 13 серпня 2011 07:00
Олег Снігур
Олег Снігур
Олег Снігур

Проблеми з алкоголем

Приятель Сашко поїхав на двомісячне стажування до Лондона. Його не вперше туди відрядили, але цього разу дозволили щовечора ходити до пабу, що належить компанії. Це - привілей. Тільки для співробітників центрального офісу. Паб компанія викупила для згуртування колективу. Щовечора кожен працівник може випити безкоштовно два літрові кухлі пива.

- Із одного кухля не розкуштуєш, а після трьох важко буде працювати завтра, - пояснив менеджер, коли видавав картку клієнта. - Є 65 сортів. Щодня пробуй по одному, якраз устигнеш.

Платити в пабі треба тільки за закуску - вчетверо дорожче, ніж у сусідніх закладах. Першого дня Сашко вирішив зекономити й замовив лише два кухлі "портера". Каже, не пам'ятає, як дістався додому. І як дзвонив із готелю в Київ - теж. Уранці прийшов рахунок на 180 фунтів за міжнародні розмови.

Платити треба тільки за закуску - вчетверо дорожче, ніж у сусідніх закладах

Наступного вечора колеги подалися в спортзал. У пабі був тільки Сашко й троє дівчат із сусіднього відділу. Святкували розлучення одної з них. Після першого кухля почали питати Сашка, чи всі чоловіки однакові козли. Через них не запам'ятав, як називається другий сорт пива. Між кількома наступними не відчув різниці. Хотів закинути походи до пабу. Але Максим, стажер із Росії, переконав, що такої нагоди пити "на шару" більше не буде. Та й тільки там можна спокійно поговорити з дівчатами з офісу, а йти знайомитися в нічний клуб надто дорого.

За два тижні українського стажера викликали до психолога компанії. Та почала розпитувати, чи йому комфортно в колективі, у новій країні, а тоді спитала прямо:

- Ви маєте проблеми з алкоголем? Щовечора до півночі просиджуєте в пабі. Зазвичай я не повідомляю таких новин, але в алкоголіків дуже вразлива психіка. Ваша ситуація запущена. Ми не можемо прийняти вас на роботу, поки не пройдете курс лікування.

Зараз ви читаєте новину «Проблеми з алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути