Ексклюзиви
пʼятниця, 28 квітня 2017 18:10

З'явилися подробиці загибелі зятя нардепа Ланя

З'явилися подробиці загибелі зятя нардепа Ланя
Роберт Борка на швидкості упав на авто Audi з мосту у річку. Під час удару автомобіль прошило наскрізь металевою трубою, внаслідок чого чоловікові відірвало третину ноги. Помер від больового шоку та втрати крові. Фото — 0312.ua

28 квітня на угорському кладовищі у Хусті на Закарпатті поховали 38-річного Роберта Борка, зятя скандального нардепа Михайла Ланя.

Загиблий автомобілем Audi їхав з Хуста до Мукачевого. З непідтверджених джерел стало відомо, що на момент аварії, спідометр машини показував швидкість 220 км/год. Водій не впорався з керуванням і машина злетіла з дороги в річку. Під час удару авто прошило наскрізь металевою трубою, внаслідок чого чоловікові відірвало третину ноги, пише zakarpatpost.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У смертельній ДТП загинула 21-річна жінка

Борка помер від больового шоку та втрати крові в реанімаційному відділенні Іршавської райлікарні.

Свідки, які витягли зятя Ланя з машини, запевняють, що в салоні була ще одна людина. Але коли приїхала поліція, чоловік зник. Правоохоронці встановлюють, хто перебував за кермом.

Роберт Борка загинув ввечері 26 квітня. Аварія трапилася у селі Сільце Іршавського району Закарпаття. Був відомий скандальним побиттям футбольних арбітрів і міліціонера восени 2011 року, за яке його засудили. У липні 2016 року Борка фігурував в історії із затриманням на в'їзді до Мукачевого, за інформацією Інтерполу, викраденого в Німеччині автомобіля Range Rover.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці загибелі зятя нардепа Ланя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути