середа, 26 липня 2017 13:42

З'явилися нові деталі жорстокого вбивства випускниці на Тернопільщині

З'явилися нові деталі жорстокого вбивства випускниці на Тернопільщині
26 червня близько 07:00 в селищі Вишнівець Збаразького району на Тернопільщині виявили тіло 17-річної Ірини Мукоїди

У версії поліції щодо жорстокого вбивства на Тернопільщині 17-річної випускниці Ірини Мукоїди знайдено суттєві недоліки. Експерти готові свідчити у суді на стороні захисту обвинуваченого у вбивстві, щоб довести, що у справі замовчують важливі факти. Про це пише у своєму Facebook журналістка Наталія Костильова.

Журналістка повідомила, що надіслала фото і витяг з протоколу огляду тіла дівчинки до 2-х лікарів і фельдшера, який пропрацював на "швидкій" у столиці 20 років.

"Фото додаю і одразу перепрошую за це, але громадськість має це побачити і зробити сама висновки, тим паче, що поліція сама зробила це розслідування і матеріали розслідування публічними. Усі ці спеціалісти погодилися виступити на стороні захисту Василя Гнатюка (обвинуваченого в злочині 16-річного хлопця) в суді, отож зможете побачити їх особисто", - написала вона і оприлюднила знімки з місця злочину, які надіслала експертам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія у День молоді: дівчину зґвалтували та вдарили ножем у серце

Також журналістка процитувала опитаних експертів:

1. Паталогоанатом, досвід роботи 18 років: "Наташа, я уважно ознайомився з матеріалами, які ти надіслала, і всю ніч читав все, що пише преса і прес-служба поліції Тернополя. Можу тобі сказати з упевненістю, що дехто дуже хоче змінити час виявлення тіла дівчинки! Справа в тому, що час смерті відіграє дуже важливу роль, і тут є важливою година туди або назад! Трупне задубіння відбувається в проміжку від 2-х до 5-ти годин, за високої температури повітря цей проміжок жорсткіший. Якщо дівчинку викинули, як кажуть факти і свідки, о 07:00 - смерть настала в проміжку 02:00 - 05:00. Якщо, як стверджує поліція, тіло вже було на дорозі о 05:45 ранку, то час смерті - у проміжку від 01:30 до 03:00. Подивись уважно, кому потрібне алібі, і у кого воно є на ці проміжки, і ти все зрозумієш. З приводу фотографій тіла, можу стверджувати і без розтину, сексуальне насильство до дівчинки застосовували. Про що свідчить поза, нетримання калу, трусики на нозі, які не зняли, а вже насадили на ногу після смерті".

2. Фельдшер "швидкої", 20 років досвіду роботи: "Сто відсотків було сексуальне насильство і нехай поліція не свистить інше. Можу стверджувати і під присягою. Вимагайте ексгумації, вона покаже все. Так, і за описом у протоколі є чітке свідчення сексуального насильства: на верхній частині ноги в неї є кал, це означає, що було і анальне насильство. За позою тіла можу сказати, що викинули труп з автомобіля".

У вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди із села Вишнівець Тернопільської області односельці запідозрили місцевих мажорів. З вимогою провести відкрите розслідування вбивства 17-річної випускниці Ірини Мукоїди жителі села Вишнівець Тернопільської області перекрили міжнародну трасу М-19 "Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече - державний кордон із Румунією". Після того, як поліція назвала вбивцю 17-річної випускниці, мати Ірини піддала сумніву це рішення.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися нові деталі жорстокого вбивства випускниці на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути