Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 20:18

З'явились нові подробиці вбивства таксистки

З'явились нові подробиці вбивства таксистки
У вбивстві черкаської таксистки Ірини Чуприни підозрюють двох чоловіків – обидва зізнались у скоєному. Фото: styler.rbc.ua

У вбивстві таксистки Ірини Чуприни зі Сміли Черкаської області підозрюють двох чоловіків. Вони зізнались.

Одного з них затримали у Черкасах вчора, іншого – сьогодні. Підозрюваним інкримінують навмисне вбивство та заволодіння майном. Про це повідомив під час брифінгу начальник обласного відділу поліції Валерій Лютий.

Він наголосив, що тіло було знайдено сьогодні, а не два дні тому, як повідомлялось раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відео показали, хто погрожував Ірині Ноздровській

"У Черкасах знайшли автомобіль потерпілої. Стало очевидно, що скоєно злочин. Для пошуку задіяли національну гвардію. Враховуючи, що маршрут руху таксистки проходив понад річками, працювали водолази. Пізніше в лісопосадці за 18 км від Черкас знайшли тіло потерпілої".

Також знайшли знаряддя вбивства. Що це та скільки поранень отримала жінка в поліції не розголошують через таємницю слідства. Також не повідомляють інформації про особи затриманих.

"Вона була душею компанії. В неї на маленькій кухні могли збиратись по 10 чоловік, щоб просто поговорити. Ніколи не мала ворогів. Колись з нею ставалась неприємна ситуація. Якось приставили ніж до горла і змусили віддати гроші та цінні речі. Вона все віддала. Знаю точно, що за гроші не трималася б у такій ситуації", - каже брат загиблої Денис Головатюк.

Тіло черкаської таксистки Ірини Чуприни сьогодні знайшли у лісосмузі. Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін. Правоохоронці затримали підозрюваного - 20-річного чоловіка. За його словами, він був дуже п'яним та зарізав жінку ножем.

Зараз ви читаєте новину «З'явились нові подробиці вбивства таксистки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути