понеділок, 07 листопада 2016 23:45

З'ясувалися подробиці загибелі батька й сина в жахливому ДТП

З'ясувалися подробиці загибелі батька й сина в жахливому ДТП

Старший, 21-річний син загиблого на проспекті Ватутіна у Києві, розповів, що відбулося ввечері 6 жовтня, передає "ТСН". Раніше повідомлялося, що чоловік з молодшим сином на спір перебігали дорогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько з сином потрапили у смертельну ДТП

"Жодних спорів не було. Я був зі своєю дівчиною, а тато – з моїм братом. Ми пішли до цирку, після цирку хотіли дістатись метро, ми не бачили жодних переходів, і почали шукати. Тато в мене не вживає алкоголю майже ніколи , і тоді також був абсолютно тверезим. Вийшло так, він сказав – "треба перебігти". Я не знаю, що в нього в голові було.

Я зупинився подивитись на карті в телефоні, де знайти перехід, і довго шукав, а вони пішли у зворотний бік в напрямку Троєщини, а потім повернулись та пішли в бік зупинки. Я подумав, вони на зупинці почекають на якийсь транспорт, а вони пішли далі і почали перебігати дорогу", - розповів хлопець.

За його словами, він з дівчиною за короткий проміжок часу також пішли у напрямку зупинки та побачили, що деякі машини зупинились з аварійною сигналізацією, а невдовзі прибула карета швидкої. Підійшовши ще ближче, хлопець побачив під ковдрою свого 7-річного брата.

Зараз вся родина перебуває у дуже важкому стані. Вони не можуть зрозуміти, чому батько вдався до такого кроку.

Нагадаємо, увечері 6 листопада в столиці на пр. Ватутіна сталася смертельна ДТП. За попередньою інформацією, батько з сином "на спір" перебігали дорогу в невстановленому місці, навпроти Sky Mall.

Батько загинув на місці інциденту. Дитина вночі померла в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «З'ясувалися подробиці загибелі батька й сина в жахливому ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути