понеділок, 30 січня 2023 12:47

Звільнення міністрів ‒ ЗМІ назвали нові прізвища

Звільнення міністрів ‒ ЗМІ назвали нові прізвища
В уряді прогнозують нові кадрові зміни. Фото: pravda.com.ua

Відставки у Кабінеті міністрів найближчим часом продовжаться. Так. Буде звільнено міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта .

Під загрозою звільнення також міністр з питань стратегічних галузей промисловості Павло Рябікін, пише Українська правда.

Видання посилається на джерела в Кабміні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найєму дали нову посаду. Залишив крісло заступника міністра

"За даними УП, влада планує найближчим часом звільнити щонайменше двох міністрів: главу мінмолодьспорту Вадима Гутцайта, який уже очолив Національний олімпійський комітет, та міністра мертвонародженого міністерства стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна. Йому, до речі, співрозмовники УП у владі пророкують місце посла в Китаї", ‒ йдеться у повідомленні.

За даними Української правди, керівник Офісу президента Андрій Єрмак розглядає кандидатуру призерки Сіднейської Олімпіади у потрійному стрибку, депутатки Київради й радниці очільника ОП Олени Говорової на посаду міністра молоді та спорту.

Однак не виключено, що мінмолодьспорт взагалі можуть ліквідувати, об'єднавши з міністерством культури та інформаційної політики.

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості, а також міністерство аграрної політики та продовольства можуть об'єднати з мінекономіки.

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував звільнення та відставки в українській владі. Є простий алгоритм реакції на неприпустимі дії посадовців, сказав він в інтерв'ю "24 каналу".

Зараз ви читаєте новину «Звільнення міністрів ‒ ЗМІ назвали нові прізвища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути