Ексклюзиви
четвер, 30 січня 2020 09:02

Журналістці спалили автомобіль при свідках

У Львові журналістці "Радіо Свобода" Галині Терещук спалили автомобіль. Невідомий у капюшоні підійшов до авто, яке було припарковане на вулиці, й у присутності свідків підпалив його. Інцидент ставвся в ніч на 30 січня.

 

 

Про спалений автомобіль розповіла у Facebook сама Галина Терещук коротким повідомленням: "Щойно мені спалили машину".

Згодом чоловік журналістки додав деталі та фото спаленого авто. Він написав, що свідком нападу на машину став сусід родини. Він навіть гукнув зловмиснику: "Що ти робиш? Ти вулицю хочеш спалити?" Та той не зупинився й лише відповів: "Ні, тільки цю машину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снігоприбиральна машина зрізала дах легковику

У коментарях Галину підтримали:

"Це ціна правди у Львові і сучасній Україні. Сподіваюся, що правоохоронці швидко знайдуть винних, як у справі спаленого авто комісара. І ще прошу, опублікуйте номер картки, щоб небайдужі змогли зібрати кошти на нове авто, бо ви не одна! Це стосується кожного, хто протистоїть системі зла", - пише Андрій Котенський.

"КАПЕЦЬ! Просто бракує слів! Галю, головне, що ти ціла та здорова. Чим допомогти? Сволота лякає будь-якими способами тих, які не мовчать, які не байдужі, і яким є різниця. Тримайся! З Богом!" - пишуть коментатори.

Галина Терещук працює на "Радіо Свобода" з 2000 року. Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка.

Зараз ви читаєте новину «Журналістці спалили автомобіль при свідках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути