Ексклюзиви
субота, 13 серпня 2022 18:29

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вдарили по ворогу біля селища. Окупанти тікали – Генштаб

ЗСУ вдарили по ворогу біля селища. Окупанти тікали – Генштаб
Українські воїни завдають окупантам великих втрат на Харківщині. ФОТО: Генштаб

Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру на Харківщині. Сьогодні завдавали артилерійських ударів у напрямку обласного центру та ще 11 населених пунктів.

Біля Старого Салтова, Гусарівки й Мосьпанового ворог бив з авіації, повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України у вечірньому зведенні.

"Противник намагався покращити тактичне положення в районі населеного пункту Питомник. Наші воїни гідно зустріли окупантів - завдали втрат та змусили тікати", – ідеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині масово "ламаються" ворожі танки

На Сіверському напрямку загарбники стріляли з артилерії у бік Сеньківки, Грем'яча і Пушкарів на Чернігівщині. Також били в сторону Басівки й Кіндратівки Сумської області. Проводили розвідку за допомогою безпілотників.

"На Волинському й Поліському напрямках підрозділи збройних сил республіки Білорусь виконують завдання з посилення охорони ділянки білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях", – підсумували у командуванні.

Російські загарбники втратили в Україні 43,4 тис. осіб, станом на ранок 13 серпня. Найбільше росіян поповнюють лави 200-х на Бахматському та Криворізькому напрямках, заявили в Генштабі. У командуванні додають, що дані уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вдарили по ворогу біля селища. Окупанти тікали – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути