Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2022 10:47

ЗСУ ще раз "закрили" Антонівський міст – Соболевський

ЗСУ ще раз "закрили" Антонівський міст – Соболевський
Антонівський міст має важливе стратегічне значення для Росії. По ньому йде постачання озброєння, а у разі контрнаступу України російські війська можуть по ньому відступити. Фото: ТАСС

Сьогодні вночі, 8 серпня, ЗСУ відпрацювали головні точки логістичних маршрутів окупантів на Херсонщині, зокрема Антонівський міст.

Його окупанти оточили з двох боків, місцевих жителів близько не підпускають, розповів у Telegram перший заступник голови облради Юрій Соболевський.

"Орки поводяться у спілкуванні з людьми неадекватно, зберігайте обережність і намагайтеся триматися від цього району подалі. Орки саме на взводі", – закликав Соболевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотню росіян відправили на "концерт Кобзона": результати "гарячої" ночі в Мелітополі

Додав, що сам міст, за попередніми даними, сильно пошкоджений.

"ЗСУ вкотре показали, що здатні здійснювати вогневий контроль над головними точками військової інфраструктури попри спроби орків прикрити їх системами РЕБ/ППО/ПРО", – додав Соболевський.

У тимчасово окупованому Херсоні в неділю, 7 серпня, пролунали вибухи. Їх було чути поблизу Антонівського мосту, де згодом спалахнула пожежа. Мешканці Херсона публікують імовірне фото пожежі на мосту, який намагались відремонтувати російські окупанти.

Вранці начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк підтвердила удари по Антонівському й Каховському мостах.

Також на півдні українські військові знищили кілька ворожих баз з боєприпасами.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ ще раз "закрили" Антонівський міст – Соболевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути