вівторок, 25 жовтня 2022 18:46

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ розбили окупантів у Херсонській області: які наслідки

ЗСУ розбили окупантів у Херсонській області: які наслідки
Воїни ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, вісім районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об'єкти окупантів. Фото: Генштаб ЗСУ

Авіація Сил оборони впродовж поточної доби завдала 15 ударів по позиціях окупантів.

Підтверджено ураження 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, двох опорних пунктів, а також позиції зенітного ракетного комплексу противника. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Підрозділи протиповітряної оборони також збили БпЛА.

Водночас воїни ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, вісім районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об'єкти окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Херсоном злетіла у повітря база кадировців, багато "200-х" – Хлань

"Підтверджено наслідки вогневого ураження противника. У результаті точкових ударів артилерії Сил оборони, у населеному пункті Каїри Херсонської області знищено до 30 окупантів, а під завалами залишилися понад 100 військовослужбовців противника", – ідеться в повідомленні.

У населеному пункті Горностаївка після детонації складу боєприпасів спостерігався рух великої кількості машин швидкої допомоги. Втрати ретельно приховує ворог.

Упродовж поточної доби противник завдав три ракетних і 11 авіаційних ударів, здійснив понад 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

"Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Водночас не полишає спроб вести наступальні дії на Бахмутському й Авдіївському напрямках", – повідомило командування у зведенні за 25 жовтня.

Збройні сили України продовжують бої біля Бахмута на Донеччині.

Паралельно ЗСУ ведуть контрнаступ на Херсонському та Луганському напрямках, свідчить свіжа карта бойових дій, яку опублікувало міністерство оборони Великої Британії Twitter 25 жовтня.

На півдні російські окупанти будують лінію оборони в районі Херсона, намагаючись протистояти тиску українських військових.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ розбили окупантів у Херсонській області: які наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути