Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 10:11

Зняв кайданки і вихопив пістолет: у відділку поліції застрелився підозрюваний у замаху на вбивство

Зняв кайданки і вихопив пістолет: у відділку поліції застрелився підозрюваний у замаху на вбивство
На Київщині 19-річний чоловік підстрелив колишню дівчину та її кавалера. А після затримання вистрілив собі в голову із пістолету поліцейського. Фото - kv.npu.gov.ua

15 липня близько 22:00 на одній із вулиць Ірпеня 19-річний чоловік підстрелив колишню дівчину та її нового кавалера. Обоє отримали постріли із травмата у потилицю і знаходяться в лікарні.

Стрільця затримали і доправили до відділку поліції. Там він застрелився із пістолета поліцейського, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Працівники поліції встановили, що до скоєння замаху на умисне вбивство причетний 19-річний житель Гостомеля. На його пошуки були орієнтовані наряди поліції. Упродовж години на одній із вулиць Гостомеля поліція затримала можливого нападника. Під час проведення поверхневого огляду працівники поліції вилучили у нього пістолет. Зловмисника у кайданках доправили до Ірпінського відділу поліції. Але він звільнив одну руку з кайданок, вихопив пістолет у поліцейського і почав ним погрожувати. А потім раптово повернув пістолет до скроні та вистрілив собі у голову. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя 19-річного чоловіка, він помер за декілька годин у лікарні", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у вбивстві перерізав собі горло

Події, які відбувались у відділі поліції, зафіксовані камерами відеоспостереження.

Для з'ясування всіх обставин створена спеціальна комісія. Триває службове розслідування. Керівництво поліції області взяло справу на особистий контроль.

У Костянтинівському відділенні поліції на Донеччині застрелився 28-річний чоловік, якого затримали за грабіж. За попередньою інформацією, підозрюваний був у службовому кабінеті. Під час процесуальних дій узяв зброю поліцейського та вчинив самогубство.

Зараз ви читаєте новину «Зняв кайданки і вихопив пістолет: у відділку поліції застрелився підозрюваний у замаху на вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути