неділя, 30 вересня 2018 18:10

Зниклого хірурга шукають 4-й місяць

Зниклого хірурга шукають 4-й місяць
У Бердянську Запорізької області 4-й місяць шукають 80-річного Миколу Анисенка. Він відомий у місті хірург. Пішов із дому у справах ще 4 червня. Фото - pro.berdyansk.biz

У Бердянську Запорізької області 4-й місяць шукають 80-річного Миколу Анисенка. Він відомий у місті хірург.

Пішов із дому у справах ще 4 червня. Востаннє його бачили в районі Горбатого моста. Чоловік страждає розладами пам'яті, тому родичі припустили, що міг заблукати. Проте пошуки нічого не дали.

"Він загубився 4 червня, коли вийшов з дому у справах. З того часу ми друкували і клеїли листівки, прочісували місто по районах багато разів, оглядали місця з кількох квадрокоптерів, зверталися до екстрасенсів, шукали його з собакою. Безліч небайдужих людей допомагає нашій родині в пошуках", - каже родичка зниклого Ольга Лисичкина, передає zanoza-news.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка з півторарічним сином зникла біля крамниці

Рідні зниклого обіцяють 20 тис. грн винагороди тому, хто допоможе його знайти. Але телефонували тільки шахраї.

"Якщо він живий, а я впевнена в цьому, то він з людьми. Хто міг дати притулок його і не повідомити про це в поліцію? Можливо, він знаходиться в якомусь монастирі? Притулку для бездомних? Я думаю, його в Бердянську вже немає, тому що ми були вже всюди. Будь ласка, допоможіть нам і ми його знайдемо", - додала Лисичкина.

У день зникнення Микола Анисенко був одягнений у светр гірчичного кольору і сині штани, на голові - чорна кепка.

Тривають пошуки 16-річної Діани Хріненко з села Суботці Знам'янського району на Кіровоградщині. 24 серпня пішла на святкування Дня Незалежності. Додому не повернулася. Її могли викрасти на органи. Таку версію озвучив адвокат родини Євген Кухаревський. Розглядаються також версії про утримання, ґвалтування, вбивство та поховання тіла не там, де шукають, а в іншому місці, наприклад, у Черкаській області.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого хірурга шукають 4-й місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути