вівторок, 08 грудня 2020 16:25

Зниклого чоловіка знайшли закопаним у лісосмузі

Зниклого чоловіка знайшли закопаним у лісосмузі
У Волновасі на Донеччині затримали 33-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 40-річного знайомого. Тіло останнього знайшли закопаним у лісосмузі. Фото: npu.gov.ua

У Волновасі на Донеччині знайшли вбитим зниклого 40-річного чоловіка. Останній раз його бачили 21 листопада. Після чого він на зв'язок не виходив. Рідні намагалися шукати його самотужки. А потім звернулися до поліції.

Тіло зниклого, замотане в килим, виявили закопаним у лісосмузі. Підозрюваного затримали. Це 33-річний місцевий житель, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У підвалі багатоповерхівки знайшли розчленоване тіло

"Оперативники розглядали одразу кілька версій того, що могло статися зі зниклим, серед яких було і вбивство. Поліцейські встановили коло знайомих чоловіка та послідовність подій того дня, коли його бачили живим. Так вийшли на підозрюваного. Зловмисник хотів помститися за колишню дружину. Тому прийшов до будинку чоловіка. Під час з'ясування стосунків наніс потерпілому кілька ударів, від яких останній втратив свідомість, після – задушив ременем від сумки. Аби відвести від себе підозру, зловмисник знищів речові докази та позбавився трупа – загорнув тіло в килим та вночі вивіз до лісосмуги, де закопав", - розповіли в поліції.

Слідчі знайшли та вилучили речові докази, які безпосередньо вказують на причетність фігуранта до скоєння злочину. Усе направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 15 років за ґратами.

На Сквирщині в Київській області знайшли у лісі тіло невідомої жінки. Смерть потерпілої настала в результаті удушення близько 2 тижнів тому, за висновком судово-медичної експертизи. За кілька годин поліцейські встановили особу потерпілої жінки. Нею виявилася 36-річна одеситка. За словами рідних, вона 2 тижні тому продала квартиру в Одесі й потім із нею пропав зв'язок. Була в розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого чоловіка знайшли закопаним у лісосмузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути