четвер, 08 квітня 2021 14:44

Зниклого 7-річного хлопчика знайшли в болоті

Зниклого 7-річного хлопчика знайшли в болоті
У селі Холонів на Волині зник 7-річний Матвій Полянський. Наступного дня його знайшли в болоті. Хлопчик живий. Фото: vl.npu.gov.ua

У селі Холонів Горохівського району на Волині в болоті розшукали 7-річного Матвія Полянського.

Хлопчик живий. Як там опинився - поки невідомо. На слід дитини натрапив службовий пес, розповів Gazeta.ua заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.

"Пошукову операцію розпочали відразу, як отримали повідомлення про зникнення дитини. Загалом до пошукових робіт залучили понад 100 поліцейських, 25 нацгвардійців, а також приблизно 20 місцевих жителів. Одна група правоохоронців прочісувала ліс і територію поблизу ставка в селі. Інші розділися на сектори й шукали в інших місцях, доки не знайшли дитину", - розповів Козак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати 8 років шукає зниклу доньку

У день зникнення хлопчик грався з сусідськими дітьми на майданчику, кажуть в селі. Востаннє люди його бачили орієнтовно о 17:00. Мати, Наталія Читкайло, забила на сполох приблизно о 21:00. Дитину шукали самотужки. Уранці звернулися в поліцію.

7- річний хлопчик зник безвісти в селі Холонів на Горіхівщині Волинської області 7 квітня близько 17:00. Він вийшов гуляти й зник. Хлопчик є учнем 2-го класу.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого 7-річного хлопчика знайшли в болоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути