субота, 30 грудня 2017 10:00

Зникла сестра загиблої у резонансній ДТП на Київщині

Зникла сестра загиблої у резонансній ДТП на Київщині
У Київській області зникла Ірина Ноздровська, яка вела справу про загибель сестри у ДТП. Фото - Facebook/Ірина Ноздровська

У Київській області зникла Ірина Ноздровська, сестра загиблої у резонансній ДТП у селі Демидів на Київщині.

Ірина востаннє виходила на зв'язок у п'ятницю, 29 грудня, о 17.00. Вона телефонувала матері і казала, що перебуває у Петрівці або Петрівцях, і їде додому на маршрутці. Про це повідомив журналіст Володимир Тимофійчук.

Вже через годину зв'язку з Іриною не було. Її телефон то поза зоною досяжності, то зайнятий.

Кілька днів тому, 27 грудня, захист винуватця ДТП Дмитра Россошанського в Апеляційному суді Київської області мало не домігся його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд у підсумку постановив відправити справу до суду першої інстанції і продовжив йому арешт на 60 діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідство довело причетність олігарха Димінського до смертельної ДТП

Аварія сталася 30 вересня 2015 року уселі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на своїй машині збив на смерть односельчанку, 26-річну Світлану Сапатинську. Дядько винуватця ДТП на той момент був головою Вишгородського районного суду. Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до 7 років позбавлення волі.

Ірина Ноздровська особисто вела справу своєї сестри у суді. Родичі і друзі Россошанського неодноразово погрожували розправою їй та її родині, про що є зареєстровані кримінальні провадження. Журналіст Володимир Тимофійчук вважає, що зникнення Ноздровської може бути пов'язано із цими загрозами.

Поліція Харкова почала розслідування щодо автошколи, в якій отримала водійське посвідчення винуватиця масштабної ДТП Олена Зайцева.

Зараз ви читаєте новину «Зникла сестра загиблої у резонансній ДТП на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути