Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 09:42

Знайшовся господар маєтка на Оболоні, в якому сталася пожежа

Знайшовся господар маєтка на Оболоні, в якому сталася пожежа

Є версія, що котедж підпалили, так би мовити, з "професійних мотивів". Особняк належить екс-першому заступнику глави Держмитниці Анатолію Гутнику. Про це газеті "Сегодня" сказали в його оточенні.

Тільки у травні президент звільнив Гутника з посади першого заступника голови, однак в колах митників Гутника називали головним кандидатом на заміну нинішнього керівника Держмитниці - Ігоря Калетника. Тому після пожежі поповзли різні чутки, говорили, що пожежа могла бути і невипадковою. "Гутник вже давно працює в митниці. Він ніколи не вискакує, але працює, багато знає і може вирішувати справи. Нещодавно говорили, що ось-ось оприлюднять указ про його призначення главою митниці, але щось не зрослося. Ймовірно, хтось не хоче його підвищення", - розповідають співробітники митниці.

"Навряд чи його будинок підпалили. Адже Оболонська набережна - одне з найбільш охоронюваних місць у столиці. Там миша не пробіжить, не те що людина перескочить через паркан. Швидше за все, це випадковість", - заперечує джерело на митниці. У МНС поки немає остаточних висновків, через що саме сталася пожежа.

За оцінками ріелторів, зараз такий особняк з ремонтом і меблями коштує $3-3,5 млн. "Раніше, до кризи, за них просили $ 4,5-5 млн", - сказала агент з нерухомості Наталія Вишинська.

Життя в такому містечку - не з дешевих. За словами деяких колишніх жителів, за охорону доводилося платити близько 1 тис. грн. на місяць. Кілька охоронців у бронежилетах цілодобово патрулюють територію, тут є і відеоспостереження. За "комуналку" мешканці платять близько 2 тисяч грн. (Газ, вода, опалення, прибирання території). Містечко прибирається, доріжки поливають водою, траву стрижуть.

Мешканці навколишніх будинків розповідають, що мешканці елітних котеджів поводяться спокійно. "Їх не видно, здається, що тут взагалі ніхто не живе. Тільки машини під'їжджають вранці і ввечері. Ніяких салютів і гучної музики. Люди занадто важливі, щоб шуміти", - розповіла мешканка сусіднього будинку. Вранці на набережній можна зустріти віпів, які мирно бігають, наприклад, Святослава Піскуна.

Як повідомлялось, в котеджному містечку на Оболонських Липках, де прописані президент Віктор Янукович і його старший син Олександр, живуть екс-генпрокурор Святослав Піскун, нардеп Сергій Ківалов, співаки Ані Лорак, Олександр Пономарьов, Настя Каменських і шоумен Володимир Зеленський, сталася пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Знайшовся господар маєтка на Оболоні, в якому сталася пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути