Ексклюзиви
середа, 30 червня 2021 13:51

Знайшли тіло чоловіка, який ціною власного життя врятував дітей

Знайшли тіло чоловіка, який ціною власного життя врятував дітей
На Прикарпатті чоловік врятував у Дністрі трьох своїх доньок, а сам загинув. Фото: if.dsns.gov.ua

30 червня в Дністрі поблизу Козина в Івано-Франківській області водолази знайшли тіло 39-річного чоловіка, який потонув під час порятунку дітей.

Тіло лежало на дні за 300 м від берега, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

"О 10:00 водолази-рятувальники виявили й підняли тіло чоловіка, який потонув 28 червня під час рятування двох дітей на річці Дністер в Івано-Франківському районі", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли тіло чоловіка, який загинув разом із доньками

Пошуки тривали напередодні весь день, видимість під водою була поганою - водолази не бачили на відстані простягнутої руки. Тому й не помітили тіло.

"У зв'язку з тим, що водолази проводили пошукові роботи, була погана видимість, орієнтовно 10-20 сантиметрів. Тіло не знайшли. Сьогодні зранку проходили на човнах, вода закрутилася на великих обертах і тіло піднялося на поверхню", - каже начальник аварійно-рятувальної частини ДСНС в Івано-Франківській області Михайло Курч, передає ТСН.

39-річний загиблий - батько п'ятьох дітей. З трьома старшими доньками - 8, 10 і 11 років - пішов відпочивати на стихійний пляж на березі Дністра. Рятувальники кажуть, що Дністер у тому місці підступний: місцями завглибшки до 3 м, чимало вирв, а найгірше - доволі сильна течія.

28 червня о 19:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що посеред річки Дністер перебуває троє дітей, які не можуть самостійно вийти на берег і просять допомогти. Діти були на відстані орієнтовно 20 м із протилежного берега. Рятувальники човном доправили їх на берег, де передали лікарям "швидкої". За інформацією дітей і очевидців, відпочиваючи на річці, одна з дівчат потрапила на глибину й почала тонути, водночас потягнула за собою сестру. Батько, побачивши це, почав занурюватися, щоб виштовхнути на поверхню дітей. Відвівши дітей із заглиблення, чоловік зник із поля зору.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли тіло чоловіка, який ціною власного життя врятував дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути