вівторок, 20 лютого 2018 16:35

Знайшли речі зниклої іноземної студентки

Знайшли речі зниклої іноземної студентки
18-річна Мукаддас Насирлаєва стрибнула із моста Патона в Києві. До такого вчинку її могли підштовхнути проблеми в університеті. Прокуратура розслідує справу як доведення до самогубства. Фото - Facebook Ровшанбека Розметова

Правоохоронці знайшли особистий рюкзак з документами зниклої студентки медичного університету ім. Богомольця Мукаддас Насирлаєвої.

Рюкзак дівчини знайшли в річці біля станції метро Славутич у Києві. Про це пише УНН з посиланням на власні джерела у правоохонних органах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили про розмову перед зникненням іноземної студентки

"Рюкзак Насірлаєвої прибило річковою течією до берега, де його і виявили правоохоронці. Документи були всередині рюкзака. Тривають слідчі дії", - повідомив співрозмовник.

18-річна студентка Національного медичного університету імені Богомольця Мукаддас Насирлаєва імовірно наклала на себе руки, стрибнувши з моста Патона в Києві. Студентка стрибнула з моста в Києві після того, як у вузі їй відмовилися видати заяву для продовження посвідки на проживання. Прокуратура Києва відкрила справу за фактом доведення до самогубства іноземної студентки.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли речі зниклої іноземної студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути